top of page

Physical Literacy: an embodied capacity for interaction

 

Webinar 27th January 

Presenter: Nate Babcock – Elementary PE Coordinator-PYLUSD and PE Specialist- Fairmont Elementary School.
Responder: Margaret Whitehead – President of the IPLA
Host: Nigel Green – Chair of the IPLA
Anker 3
Margaret Whitehead
M whitehead.png

Grundlægger og ærespræsident for International Physical Literacy Association. Forfatter af Physical Literacy Throughout the Life Course.

 

Margaret Whitehead er visiting professor ved University of Bedfordshire. Efter at have undervist idræt på læreruddannelse og i skolen begyndte Margaret at holde forelæsninger i pædagogik og har bidraget til adskillige bøger om undervisning i physical literacy.

 

Hun afsluttede sin ph.d. i 1987, og efter at hun blev pensioneret fra fuldtidsarbejde i 2000 vendte hun tilbage til sin forskning og udviklede konceptet physical literacy. Hun har udgivet og rejst vidt for at promovere konceptet.

NIGEL GREEN
nigel2.jpg

Nigel Green var universitetslektor i physical literacy ved Liverpool John Moores University fra 2009 - 2018. Han underviste i idræt på fire gymnasier i 29 år forud for dette. I løbet af denne periode ledte han tre afdelinger, et fakultet og et netværkssamfund. Nigel har været involveret i læreruddannelse og leveret professionel udvikling i over tredive år, i Storbritannien og for nylig i Indien, Brasilien og Taiwan.

 

Som et tidligere medlem af Physical Education Association UK Executive Committee, et nuværende medlem af North Western Counties Physical Education Association Executive Committee og tidligere formand for International Physical Literacy Association, demonstrerer Nigel et engagement og en lidenskab for at fremme og støtte udviklingen af idrætsuddannelse og physical literacy verden over.

 

Han arbejder i øjeblikket med skoler, organisationer og regeringer både i UK og over hele verden

 


https://twitter.com/nigelrgreen 

ipla-blog-cover.png
Anker 1
Anker 2
bottom of page