top of page
Se eller gense webinaret (28. april 2020)
 
Physical Literacy fra Teori til Praksis

physical literacy fra teori til praksis

Interaktivt live interview og diskussion med ophavskvinden til physical literacy, Margaret Whitehead og den erfarne praktiker, Nigel Green

 28. April 12:30 pm

(GMT+1)
Lokal tid i Danmark
Margaret Whitehead
M whitehead.png
NIGEL
GREEN
nigel2.jpg
Om webinaret

Physical Literacy Network Denmark inviterer til et gratis webinar tirsdag den 28. april kl. 12.30 (GMT + 2).

 

Webinaret afholdes som et interview med Margaret Whitehead og Nigel Green. Interviewet baseres på spørgsmål, som deltagerne får mulighed for at stille på forhånd. PLnet udvælger deltagernes spørgsmål.

Margaret, teoretikeren, der opfandt/genoplivede begrebet i 2000, og efterfølgende udgav bogen Physical Literacy Throughout the Life Course (2010), vil tage et teoretisk perspektiv i sine svar. Nigel, en erfaren physical literacy konsulent, tager et praktiker-perspektiv i sine svar. På denne måde har webinaret til hensigt at besvare og diskutere de deltagendes spørgsmål om physcial literacy fra begge perspektiver.

Læs mere om vores gæster nedenfor.

 

Et link til webinaret udsendes på e-mail om morgenen den 28. april.

Program

12.30  Velkomst ved PLnet 

 

12.40  Præsentation af de to gæster Margaret Whitehead og Nigel Green. 

 

13.00  Peter Elsborg fra PLnet vil interviewe gæsterne

 

13.30  Live spørgsmål fra deltagerne

 

13.45  Tak for idag

Margaret Whitehead
M whitehead.png

Grundlægger og ærespræsident for International Physical Literacy Association. Forfatter af Physical Literacy Throughout the Life Course.

 

Margaret Whitehead er visiting professor ved University of Bedfordshire. Efter at have undervist idræt på læreruddannelse og i skolen begyndte Margaret at holde forelæsninger i pædagogik og har bidraget til adskillige bøger om undervisning i physical literacy.

 

Hun afsluttede sin ph.d. i 1987, og efter at hun blev pensioneret fra fuldtidsarbejde i 2000 vendte hun tilbage til sin forskning og udviklede konceptet physical literacy. Hun har udgivet og rejst vidt for at promovere konceptet.

NIGEL GREEN
nigel2.jpg

Nigel Green var universitetslektor i physical literacy ved Liverpool John Moores University fra 2009 - 2018. Han underviste i idræt på fire gymnasier i 29 år forud for dette. I løbet af denne periode ledte han tre afdelinger, et fakultet og et netværkssamfund. Nigel har været involveret i læreruddannelse og leveret professionel udvikling i over tredive år, i Storbritannien og for nylig i Indien, Brasilien og Taiwan.

 

Som et tidligere medlem af Physical Education Association UK Executive Committee, et nuværende medlem af North Western Counties Physical Education Association Executive Committee og tidligere formand for International Physical Literacy Association, demonstrerer Nigel et engagement og en lidenskab for at fremme og støtte udviklingen af idrætsuddannelse og physical literacy verden over.

 

Han arbejder i øjeblikket med skoler, organisationer og regeringer både i UK og over hele verden

 


https://twitter.com/nigelrgreen 

bottom of page